Özel kurumlarda Cumhuriyet coşkusu

Denizli’nin önemli eğitim kurumlarından TED Koleji, PEV Koleji ve Yüksekçıta Okulları’nın Cumhuriyet coşkuları takdir topladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:59
Cumhuriyet Bayramı, özel eğitim kurumlarında da ayrı ayrı kutlandı. TED Koleji, PEV Koleji ve Yüksekçıta Okulları, hazırladıkları birbirinden güzel programlarla hem öğrencilere, hem velilere, hem de öğretmenlere Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşattı.
TED’DE BÜTÜN OKUL AYAKTA KUTLADI
Bu yıl ilk kez Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Denizli’nin yeni okullarından TED Koleji velileri ve öğrencileri bir araya getirdi.
PEV’İN COŞKUSU BİR BAŞKA
Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından PEV Koleji Cumhuriyet Bayramı’nı öğrencisinden velisine, idareci ve öğretmenlere kadar doyasıya yaşadı.
YAĞMUR DEĞİL, COŞKU SELİ
Yüksekçıta Okulları’nda Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yağmur da engelleyemedi. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler yağmura rağmen devam etti, coşku sel olup aktı.