REKLAMI GEÇ

Özel öğrencilerden özel çalışma

Özel öğrencilerden özel çalışma

Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, kendilerine çok özel bir hedef belirledi. Bayrak kursuna katılan öğrenciler, hazırlayacakları Türk bayrağını Şırnak’ın Silopi ilçesine göndererek, orada dalgalanmasını istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 10:03

Yatılı öğrencilerin de bulunduğu Merkezefendi İlçesi Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu bünyesinde Türk bayrağı dikim kursu düzenlendi. Haftalık 4 saat olarak verilen ve haziran ayına kadar sürecek olan kursa 4 erkek ve 8 kız öğrenci katılıyor.

Kursa katılan öğrencileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, çalışmalarında başarı diledi. Oğuz, “Özel çocuklarımızın duyarlı davranışlarından onur duydum. Öğrencilerimizin hassas bir yapısı var. Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarından etkilenerek kursta hazırlayacakları 70X100 ebadındaki bayrağımızı Şırnak’ın Silopi ilçesine göndererek dalgalandırmak istiyorlar. Böylelikle oradaki akranları ile de aralarında bir bağ oluşturmak istiyorlar. Son derece anlamlı olan bu projeyi yaptıkları için her birini ve onlara önder olan öğretmenleri ile okul müdürünü kutluyorum” dedi.

denizli-milli-egitim-mudurlugu-bayrak-aski-ic

Bu arada, işitme engelli öğrenciler, kendi diktikleri bayraklardan birini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı