REKLAMI GEÇ

Özel PEV’li Aslıhan’ın büyük başarısı

Özel PEV’li Aslıhan’ın büyük başarısı

Özel PEV Fen Lisesi 9 -A sınıfından Aslıhan Demir, OXFORD Big Read Yarışması’nda başarılı oldu. Demir, yarışmanın 3. turunda dereceye girerek final için avantaj yakaladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2012 Perşembe, 16:47

Özel  PEV  Fen  Lisesi  9 -A sınıfından Aslıhan  Demir, OXFORD Big Read Yarışması’nda  başarılı oldu. Demir, yarışmanın 3. turunda dereceye girerek final için avantaj yakaladı.

Okulun İngilizce öğretmenlerinden Erdal Turgut, “PEV Okulları öğrencileri, okumayı öğrendikleri yaştan itibaren onların dil gelişimleri için özel olarak seçtiğimiz kitapları okumaktadır. Bu kitapların bütünsel analizi yoluyla dinleme, yazma, dil bilgisi ve akıcı konuşma becerileri, sözcük dağarcığı gelişmektedir. Öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmek için önemli bir yere sahip olan OXFORD Big Read Yarışması, onları okumaya  yöneltmektedir. Yarışmaya Türkiye’nin her bölgesinden, pek çok kolejden, fen lisesi ve  Anadolu lisesinden öğrenci katılmakta bu konuda en çok ilerleme gösteren, kitap inceleme   raporunu düzgün şekilde yazan, çok sözcük okuyan öğrenciler, sertifika almaya hak  kazanmaktadır. Kendisi gibi yabancı dil düzeyi yüksek öğrenciler arasından sıyrılıp, bölge  üçüncülüğü elde eden öğrencimiz Aslıhan Demir’i tebrik ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı