REKLAMI GEÇ

Pamukkale İlçesi’nde 22 okulun müdürü değişti

Pamukkale İlçesi’nde 22 okulun müdürü değişti

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yönetici Atamaları kapsamında, Pamukkale İlçesi’nde bulunan 22 okulun müdürü değişti. Ataması yapılan yeni müdürler tanışma toplantısında bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2019 Pazartesi, 17:02

Denizli’nin Pamukkale İlçe sınırları içinde bulunan 22 okulun müdürü değişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yönetici Atamaları kapsamında yapılan değişikliklerde yeni müdürler Pamukkale Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve Şube Müdürlerinin katılımıyla Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki tanışma toplantısında bir araya geldi.

Ataması yapılan müdürlere görevlerinde başarı dileyen Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu yaptığı konuşmada “ Kaymakamlığımız Proje Ofisinin yürütmekte olduğu ve hayata geçirilen tüm projeler devlet politikasıdır. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerini özümseyeceği, yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olarak kendilerini ifade edebilecekleri somut projeler üretmeliyiz” diyerek okul müdürlerine tavsiyelerde bulundu.

Okul Müdürünün sorumluluğunun sadece okul binası ile sınırlı olmadığını, mahallelerindeki yaşlı,  engelli, yardıma muhtaç vatandaşlarımızla da muhtar ve imamla işbirliği yaparak yakından ilgilenmelerini isteyen Kaymakam Balcıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” sloganıyla yayımlanan 2023 vizyonuna ulaşmak için öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin en üst düzeyde sağlanması ve Okul Aile Birliklerinin de etkin kılınması gerektiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı