REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE İTALYAN TRAMVAYINDA

PAMUKKALE İTALYAN TRAMVAYINDA

İtalyanlarda, Türkiye’ye dair farkındalığı arttırmak isteyen, Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, İtalya’da taksi ve tramvaylara reklam veriyor. Bu reklamlarda, Pamukkale de kullanılıyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2011 Pazartesi, 15:44

Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, toplu taşıma araçlarına, Türkiye’yi tanıtmak amacıyla reklam veriyor. Taksi ve tramvaylara reklam veren Büyükelçilik, Türkiye’ye ilişkin ‘Hiç bitmeyen masal’ sloganını, İstanbul’daki Kız Kulesi’ni, deniz temalı görselleri ve Denizli’deki Pamukkale’yi malzeme olarak kullanıyor.

Roma Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Melda Araz, Floransa ve Bologna’da 55’er, Torino’da 80 taksiyi giydirdiklerini söyledi. Taksi giydirme reklamlarının Mayıs ve Haziran aylarında süreceğini kaydeden Araz, çok taksi reklamı vermediklerini ifade etti.

Hedeflerinin bilinmeyen bir yerde bilinmeyen bir şey yapmak olmadığını aksine bilinilirliği arttırmak olduğunu belirten müşavir Araz, “Ülke olarak bir imajımız var. Onun tekrar ediyor olması önemli. Geçen sene de vardı, bu sene de var. İnsanların kafasına, görünce yazı olarak bile bir Türkiye kelimesinin gelmesi önemli. Acenteler, birlikte Türkiye reklamı yapalım diyorlar. Talepler patladı ortak reklam konusunda. Bir şekilde görünürlüğünüzü arttırıyorsunuz” dedi.

Melda Araz, taksi reklamlarının yanı sıra Milano’da bir tramvay hattının Mayıs-Haziran-Temmuz ayları boyunca sürecek, Türkiye ile ilgili resimleri taşıyacağını da ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı