REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan oldu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pamukkale Üniversitesi’nde 4 aydan bu yana vekaleten görev yapan Prof.Dr. Ahmet Kutluhan’ın asaletini onayladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2021 Cumartesi, 00:52

Pamukkale Üniversitesi’nde adrese teslim kadrolar, ihalesiz yaptırılan işler, mobbing (yıldırma) iddiaları, liyakatsiz atamalar gibi pek çok konuda çalkantı yaşandığı dönemde görevden alınan Hüseyin Bağ’ın yerine Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Kutluhan vekaleten atanmıştı.

10 Ağustos günü vekaleten atama kararı çıkan Çallı rektör Prof.Dr. Ahmet Kutluhan, kısa sürede çalkantıyla yükselen köpüğü söndürdü, bağların koptuğu sivil toplum örgütleriyle işbirliğini hızlandırdı, okul yönetiminde de etkili değişiklikler yaptı.

Prof.Dr. Ahmet Kutluhan, bugün Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Pamukkale Üniversitesi’nin rektörü oldu. Kutluhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla asaleten rektörlük görevine atandı.

Daha önce Pamukkale Üniversitesi’nde görevi bulunmayan Kutluhan, 2011 yılındaki rektörlük seçimlerinde adaylar arasındaydı.

Yorumlar

BİLAL   -  Bağlantı 4 Ocak 2021, 10:44

en üstten en alttaki personele kadar ilişki kurarsa tek taraflı ve ilk kendisine geleni değilde iki taraflı dinlerse başarılı olacaktır başarılar dilerim

RAFET OKUR   -  Bağlantı 2 Ocak 2021, 15:32

Rektörümüze Başarılar Dileriz.

HALİL SAĞLIK   -  Bağlantı 2 Ocak 2021, 12:28

Hayırlı olsun,BAŞARILAR dilerim.

ramiz yılmaz   -  Bağlantı 2 Ocak 2021, 11:18

Umarız hayırlı olur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı