REKLAMI GEÇ

PAÜ, 40 liseden 5.500 öğrenciyi konuk edecek

PAÜ, 40 liseden 5.500 öğrenciyi konuk edecek

Pamukkale Üniversitesi tanıtım günleri başladı. 40 liseden 5 bin 500 öğrenci dört gün boyunca üniversite hakkında detaylı olarak bilgilendirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2019 Pazartesi, 15:03

Pamukkale Üniversitesi her yıl olduğu gibi üniversite sınavlarından önce yaptığı tanıtım günlerini başlattı. 40 liseden 5 bin 500 öğrenci dört gün boyunca üniversiteyi mercek altına alacak. Yetkililer öğrencilere hem üniversite, hem üniversite de yaşam ve hem de meslek seçimleri konusunda detaylı bilgi verecek.

Tanıtım günleri için yapılan açılış töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, öğrencilerin bilgilendirmeler sırasında üniversitenin akademisyenleri ile de tanışacaklarını belirtip, “Hafta boyunca yaklaşık 40 okuldan 5.500 öğrencimiz akademik birimlerimizi ziyaret edecek. Liselerimizde son sınıfta okuyan öğrencilerimizin sayısının 12.000 civarında olduğu düşünüldüğünde, bu sayı azımsanmayacak denli yüksek. Dileğimiz, sizleri Pamukkale Üniversitesinde en iyi şekilde ağırlamak ve sorularınıza cevap bulmuş ve memnun bir şekilde okullarınıza yollamaktır” dedi.

Tanıtım günlerinin üç aşamalı bir plan dâhilinde gerçekleşeceğini de dile getiren Duru, “ Öncelikle burada Üniversitemizin genel bir tanıtımı yapılacak, sonra Kongre Merkezi’nin karşısındaki çim alana geçilecek. Burada iki grup oluşacak. Bir grup fakülte tanıtım stantlarını ziyaret ederken diğer grup akademik birimleri gezecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı