REKLAMI GEÇ

PAÜ akademik takvimi güncellendi

PAÜ akademik takvimi güncellendi

Koranovirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim verilen Pamukkale Üniversitesi’nde akademik takvim güncellendi. Üniversitede birçok öğrenci notlarını yapacakları ödevlerden alacak, dijital ortamda yapılacak sınavlar ise Haziranda son bulacak.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2020 Cumartesi, 16:02

Pamukkale Üniversitesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler derslerini uzaktan eğitim uygulamasıyla dijital ortamda görüyor. İki hafta ara verilen, ardından uzaktan eğitime başlanan üniversitede akademik takvim Güncellenen takvim üniversitenin resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından öğrencilere açıklandı.

Güncellenen takvime göre öğrenciler 4-15 Mayıs tarihleri arasında ilk ara sınava gerecek, uzaktan eğitimle yapılan derslerin tamamlanmasının ardından 27 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında dönem sonu sınavına girecek. Bütünleme sınavları ise 22-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Üniversitede uzaktan eğitim uygulamasına geçilmesinin ardından bazı öğretim görevlileri öğrencilere ödev verdi. Öğrenciler sınava girmeden notlarını bu ödevler üzerinden alacak. Uzaktan eğitimle alınan derslerin sınavları ise dijital ortamda yapılacak.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 19 Nisan 2020, 14:31

Bu Pamukkale Üniversitesi Yazısının olduğu duvar yıkıldı. Resmi paylaşıyorsunuz. Ama üniversitenin duvarının yıkılmasının haberini yapmıyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı