REKLAMI GEÇ

PAÜ bölge üniversitelerini ağırladı

PAÜ bölge üniversitelerini ağırladı

Pamukkale Üniversitesi, ADIM Üniversiteleri 1. Grup İdari toplantılarına ev sahipliği yaptı. Üç gün boyunca sürecek toplantılara, 11 üniversiteden 75 idari yönetici katıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2012 Cumartesi, 15:16

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Kaplan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Genel Sekreter Adnan Caner ile konsorsiyumda yer alan üniversitelerin idari amirleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Caner, ADIM kapsamındaki üniversitelerin, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, bilimsel, teknik, sosyal ve kültürel etkinliklerde işbirliği ve ortak girişimlerde bulunmak üzere bir araya geldiğini söyledi. Caner, “ADIM üniversiteleri idarecileri olarak bizler, üç gün boyunca yapılabilecek işbirliklerinin niteliklerini, kapsamlarını ve özelliklerini belirlemeye çalışacağız. Nasıl ki, hayatın değişik alanlarında ortada gözüken büyük başarıların arkasında görünmez kahramanlar varsa; ADIM üniversitelerinin önümüzdeki süreçte elde edeceği başarıların gerisinde de bizlerin ortaya koyacağı başarılı çalışmalar yer alacaktır” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Kaplan ise, ADIM üniversiteleri olarak gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Prof. Dr. Kaplan, bilgi ve teknoloji çağının gereklerine uygunluk, döküman yönetim sistemleri, yönetim tarzı, stratejik planlar ve bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan Adım Üniversiteler 1. Grup İdari toplantılarına Adnan Menderes, Afyon Kocatepe, Balıkesir, Celal Bayar, Dumlupınar, Mehmet Akif Ersoy, Muğla, Süleyman Demirel, Uşak ve Uluslararası Antalya üniversitelerinden toplam 75 idari yönetici katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı