REKLAMI GEÇ

PAÜ ‘de afet planı eğitimi

PAÜ ‘de afet planı eğitimi

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, hastane afet planı eğitimleri çerçevesinde afet planında görev alan toplam 98 personele görevleriyle ilgili eğitim verdi

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2012 Perşembe, 16:11

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, hastane afet planı eğitimleri çerçevesinde afet planında görev alan toplam 98 personele görevleriyle ilgili eğitim verdi. Personel, ayrıca masa başı tatbikatı da yaptı. Masa başı tatbikatta eğitimciler 5 gruba ayrıldı. Her grup hastane afet yönetimi olarak tanımlanmış ve mesai dışında hastanede senaryo gereği çıkan yangına her grubun müdahale etmesi istendi.

Gruplar 2 saat boyunca yangına müdahale ve yangın esnasında hasta ve personel tahliyesi gibi konularda başarılı oldu. Hastane afet planı sürecinin son aşaması olan uygulamalı tatbikatın ileriki günlerde gerçekleştirileceği ve eğitimlerin devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı