REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü öğrenciler Umre’ye gidiyor

PAÜ’lü öğrenciler Umre’ye gidiyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi’nin başarılı öğrencileri ödül olarak umreye gönderiliyor. Bir hayırseverin desteği ile hayata geçirilen proje ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından başlayarak her yıl son sınıf öğrencilerinden derslerinde başarılı olan 15 öğrenci Ara Tatil Umresi’ne gönderiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2020 Salı, 13:00

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi başarılı öğrencileri ödül olarak umreye gönderiyor. Bu çalışma ile öğrencilerin hem Hac ve Umre hem dini bir vecibenin ifası hem de bir eğitim ve staj yapabilmesi amaçlanıyor.

Yapılan açıklamada bu yıl umreye gidecek öğrencilere eski Merkezefendi Müftüsü olan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gencal Şenyayla’nın rehberlik edeceği belirtilirken, Umre Ziyareti’nde öğrenciler Umre’nin, Haccın ve Kutsal Topraklar’ın pek çok ayrıntısını öğrenip, Resûl-i Ekrem’in hayatını ve geçtiği yerleri tüm ayrıntısı ile tanıyacak.

Öğrenciler aynı zamanda, İslam Tarihi hocası olan Dr. Öğr. Üyesi Şenyayla’dan Bedir, Uhud, Hendek gibi önemli yerleri ve burada geçen tarihi olayları da öğrenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı