REKLAMI GEÇ

PAÜ- İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE KARİYER GÜNLERİ

PAÜ- İŞKUR İŞBİRLİĞİYLE KARİYER GÜNLERİ

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle “İŞKUR Girişimcilik ve Kariyer Günleri” adlı etkinlik düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2015 Çarşamba, 15:03

Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen kariyer günlerine Okul Müdürü Prof. Dr. Raşit Urhan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun, KOSGEB İl Müdürü Selim Erkoç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

denizli-pau-kariyer-gunleri-ic
İlk olarak “İşveren Gözünde Doğru İşe Doğru Eleman” konulu oturuma geçildi. Moderatörlüğünü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun’un yaptığı oturuma Hacı Şerif Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Necip Helvacı, Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça ve Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Muharrem Kılcı katıldı.

Panelistler öğrencilere iş yaşamları hakkında kendi hayatlarından kesitler sunarak, başında bulundukları şirket ya da sivil toplum kuruluşlarının gelişimi ile ilgili bilgiler verdiler. Üniversite yıllarını verimli geçirme, iş hayatında dikkat edilmesi gereken hususlar ve başarılı olmanın püf noktalarını anlatan panelistler, öğrencilerin staj imkanından yararlanmaları konusunda da destek olacaklarını söylediler.

Kariyer günlerinin öğleden sonraki oturumunda ise “Girişimcilik Nedir, Girişimci Kimdir?” konulu oturum gerçekleşti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı