REKLAMI GEÇ

PAÜ, kariyer fuarında tanıtıldı

PAÜ, kariyer fuarında tanıtıldı

Pamukkale Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversiteyi ve sahip olduğu olanakları, İstanbul Eğitim Rehberlik ve Kariyer Fuarı’nda tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2008 Çarşamba, 01:00

Pamukkale Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İstanbul Eğitim Rehberlik ve Kariyer Fuarı’na katıldı. Uğur Dündar, Rıdvan Dilmen, Ferhat Göçer, Taha Akyol, Rıza Çalımbay, Nebil Özgentürk gibi ünlülerin de katıldığı fuarda, Pamukkale Üniversitesi’nin sahih olduğu olanaklar üniversiteye girmeye hazırlanan öğrencilere tanıtıldı.

Fuarın birinci ayağı İstanbul Eğitim Rehberlik ve Kariyer Fuarı adıyla, 19-20-21 Şubat 2008 tarihlerinde İstanbul Feshane Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde, ikinci ayağı ise İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde yapıldı. Organizasyon ile üniversite adayı gençlerin doğru yönlendirilmesi ve gelecekle ilgili kararlarındaki belirsizliklerin ortadan kaldırılması hedeflendi. Fuar, gençlerin üst öğrenim kurumlarını ve meslekleri tanıyabilmelerini sağlarken, bir yandan da üniversite adayı gençleri ülkemizde kariyer yapmış kişiler ile buluşturdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı