PAÜ KASUAM ÇAMELİ’DE KONFERANS VERECEK

Pamukkale Üniversitesi Kadın Sorunlar Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASUAM) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çameli’de “Kadın hakları ve kadınların karşılaştığı temel sorunlar” konulu konferans verecek.
/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2011 Cuma, 16:47
Konferans, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi KASUAM ile Çameli Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliğiyle ve Çameli Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenecek.

“Kadın hakları ve kadınların karşılaştığı temel sorunlar” adlı konferansta Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Türkan Erdoğan, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Handan Kumaş ve Yrd. Doç. Dr. Asiye Kartal, Doç. Dr. Oğuz Karadeniz, Doç. Dr. Aysun Özşahin, Doç. Dr. Figen Çulha Ateşçi ile öğretim görevlisi Dr. Özlem Körükçü sunum yapacak. Konferansta aile içi şiddet, boşanmanın etkisi, eşler arası çatışma, çocuk gelişimi ve kimlik, üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, medeni haklar, iş ve sosyal güvenlik hakları konularında katılımcılara bilgiler verilecek. Konferans 5 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te Çameli Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.