REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri, ders için ünlü tabloları canlandırdı

PAÜ öğrencileri, ders için ünlü tabloları canlandırdı

Uzaktan eğitimin sürdüğü Pamukkale Üniversitesi’nde Eğitim Fakültesi’nin Matematik Öğretmeni adayları, eğitimde drama dersi için evlerinde dünyaca bilinen ressamların ünlü tablolarını canlandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2020 Çarşamba, 11:58

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini bir süredir uzaktan alan PAÜ Öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinliklerini dijital ortamda sürdürmeye devam ediyor. Dersleri ve seminerleri dijital ortamdan takip eden öğrenciler, “Eğitimde Drama” dersi kapsamında sanatsal bir etkinliğe imza attı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalında “Eğitimde Drama” dersini alan matematik öğretmeni adayları ünlü tabloları tek başlarına ya da birlikte yaşadıkları aile bireylerinin de yardımıyla canlandırıp fotoğrafladı. Etkinliği ev ortamı koşullarında gerçekleştiren öğrenciler, çalışmalarında hiçbir yeni eşya, kıyafet ve aksesuar satın almadan, elde bulunan imkânları değerlendirerek projelerini ortaya koydu. Seçtikleri tablo, dış mekân gösteriyor olsa dahi, evden çıkmadan aynı ortamı paylaştıkları aile bireyleri dışında hiç kimseyle sosyalleşmeden bu çalışmayı gerçekleştirdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı