REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri turizmciler ile bir araya geldi

PAÜ öğrencileri turizmciler ile bir araya geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri, Corendon Touristic yetkilileri ile bir araya geldi. Kongre ve fuar yönetimi dersi kapsamında gerçekleştirilen buluşmaya katılan öğrenciler 2 gün Bodrum ve Marmaris tatili kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2019 Pazar, 10:47

PAÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü son sınıf öğrencileri Kongre ve Fuar Yönetimi dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya yürütücülüğünde sektör temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor.

Corendon Bodrum Operasyon Müdürü Ufuk Orhan Dağ, Corendon Marmaris Bölge Müdürü Ali Koşuk ve Corendon Bodrum Bölge Müdürü İsmail Çoban’ı ağırlayan öğrenciler sektörü uzmanlarından dinledi.

Öğrencilere tecrübelerini aktaran Corendon Marmaris Bölge Sorumlusu Ali Koşuk, işini severek yapmanın önemini anlattı. Başarının anahtarının sabır olduğunu vurgulayan Koşuk, “Turizmde sabırlı olursanız; işinizi takip ederseniz ve doğru zamanda, doğru yerde olmayı bilirseniz, en üst düzeye gelirsiniz. Sabretmek ve planlı olmak çok önemlidir” dedi.

Anadolu turlarındaki fiyat politikasından da bahseden Koşuk, fiyat artışının talepleri azaltacağı gerekçesiyle düşük tuttuklarını anlattı.

Corendon Bodrum Operasyon Müdürü Ufuk Orhan Dağ ise operasyonun önemini ve süreçlerini anlattı. Memnuniyeti kazancın önünde tuttuklarını ifade eden Dağ, “Maddi kazanç bir operasyonda en önemli şey değildir. Operasyon sonunda geri dönüşlerin olumsuz olmaması, misafirlerimizin, rehberimizin ve tedarikçi firmalarımızın memnuniyetleri çok daha önemlidir” diye konuştu.

Soru-cevap bölümüyle tamamlanan söyleşinin ardından konuklar öğrencilere Bodrum ve Marmaris’te iki gün tatil hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı