REKLAMI GEÇ

PAÜ Yeni Ufuklar Topluluğu’ndan anlamlı proje

PAÜ Yeni Ufuklar Topluluğu’ndan anlamlı proje

Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu, 6 yıl önce “Gülümse Çocuk” diyerek çıktıkları yolculuklarını sürdürüyor. Son olarak Çivril’in Yahyalı Mahallesi İlkokulu’nu ziyaret eden kulüp üyeleri, öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2016 Perşembe, 10:13

Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu (YUT) özellikle köy çocuklarına yönelik yürüttükleri “Gülümse Çocuk” projesinde 6. yıla girdi. Denizli’nin en ücra köşelerinde kaderleriyle baş başa kalan çocukların hayatlarına anlam katmak, farkındalık yaratmak ve dikkatleri imansızlıklar içindeki çocuklara çekmek adına yola çıkan Yeni Ufuklar Topluluğu’nun bu kez durağı Çivril’in Yahyalı Mahallesi oldu.

Dolu dolu bir program ve ellerinde hediye paketleriyle Yahyalı İlkokulu’nun kapısını çalan PAÜ öğrencileri, öğrencilerle bir araya geldi.

Tüm günü öğrencilere ayıran, onlarla olunlar oynayıp, resim çizen, mektup yazan PAÜ öğrencileri, küçük hediyelerle de minikleri sevindirdi. Yaklaşan yeni yıl nedeniyle konseptlerinde küçük bir de değişiklik yapan YUT Ailesi, miniklere hediyeleri Noel Baba kostümü giyerek verdiler.

Hayatlarının en anlamlı günlerinden birini yaşayan Yahyalı İlkokulu öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Yut Ailesi, akşam saatlerinde hem mutluluk, hem de hüzün ile Yahyalı Mahallesi’nden ayrıldı.

ÖĞRETMENDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR
Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu’nun gerçekleştirdiği etkinlik, Yahyalı İlkokulu öğretmenlerinin mesajı ile daha da anlamlı hale geldi.

Ziyaretin ardından duygularını kaleme alan ve Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu’nun sosyal medya hesabından paylaşan öğretmenlerin sözleri, YUT Ailesi’ne bundan sonraki programlar için de moral verdi.

Öğretmenler, “Bugün köyümüze gelip bizleri ihya ettiniz. İnanın çocuklar çok ama çok mutlu oldular. Tekrar çok teşekkür ederiz!! Ayağınıza sağlık… Böyle soğuk bir günde etkinliği iptal etmemiş olmanız bile ne büyük bir jestti !! Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yahyalı köyü için bir efsane oldunuz. Umarım genç nesillere hep dokunmaya devam edersiniz; asla vazgeçmeyin! Çok anlamlı ve güzel işlere imza atıyorsunuz. Sizi tanımış olmak şahsım adına bir şans, hepinizin yolu açık olsun!!! Başka projelerde de görüşmek üzere !!! Kendinize iyi davranın!“ ifadeleriyle teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı