REKLAMI GEÇ

PAÜ’de hafta sonu eğlencesi

PAÜ’de hafta sonu eğlencesi

Pamukkale Üniversitesi’nde şenlikler kapsamında hafta sonu konser ve opera gösterileri vardı.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2012 Pazartesi, 15:09

Pamukkale Üniversitesi’nde kültürel ve sanatsal ekinlikler tüm hızıyla sürüyor. Şenlikler kapsamında düzenlenen PAÜ Maliye Kulübü’nün 1. Yıldönümü kutlamasında birbirinden güzel aktiviteler yer aldı. PAÜ Gölbahçe’de gün boyu devam eden etkinliklerin gündüz bölümünde çuval yarışı, tavla turnuvası, karaoke, dans gösterileri ve play station aktiviteleri vardı.

Akşam ise amatör rock grupları Magic Tones, Vermut ve Ahmet Güler konser verdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ünlü Piiz Grubu ise öğrencileri coşturdu. Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, PAÜ Maliye Kulübü Başkanı İbrahim Demir’e çiçek takdim etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı, G. Bizet in Carmen, Selman Ada’nın Ali Baba ve Kırk Haramiler operalarının en ünlü bölümlerini sundular. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen opera gösterisine öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Gece sonunda performansından dolayı oyuncular ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı