REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE KAYIT HEYECANI

PAÜ’DE KAYIT HEYECANI

Pamukkale Üniversitesi’nde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci kayıtları başladı. Kesin kayıt yaptıran 9 bin 767, boş kontenjanlarla birlikte toplamda ise 10 bin 300 öğrenci, bu sene Pamukkale Üniversitesi çatısı altına girecek.

/ DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2010 Salı, 16:17

Pamukkale Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirecek. Bu sene kesin kayıt yaptıran 9 bin 767 öğrencinin başvuruları kabul edilirken, boş kontenjanlarla birlikte toplam 10 bin 300 öğrenci, Pamukkale Üniversitesi’ne katılacak. Boş kontenjanlar için ek yerleştirmeler ÖSYM’nin belirleyeceği takvime göre yapılacak. İlk gün Mühendislik Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Buldan Meslek Yüksekokulu’nu kazanan öğrencilerin kayıtları kabul edildi.

PAÜ seferber oldu
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, kayıt döneminde bir aksaklık yaşanmaması için adeta seferber oldu. Şehir girişleri ve yerleşke içinde yönlendirme levhaları, otobüs terminaline gelen öğrenciler için gerekli yönlendirmelerin yapılacağı stant, garajdan her yarım saatte bir servis imkanı, öğrencilerin barınma olanakları için yurt danışma masaları, öğrenciler ve veliler için bekleme çadırı, yiyecek ve içecek stantları gibi bir çok konuda çalışmalar yapıldı. Kayıt dönemi boyunca 75 kişilik bir ekiple öğrencilere hizmet verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı