REKLAMI GEÇ

PAÜ’de öğrenci değişimi masaya yatırıldı

PAÜ’de öğrenci değişimi masaya yatırıldı

Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Erasmus Plus KA103, KA107 ve Mevlana Uluslararası Değişim Programları çerçevesinde bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 17:26

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü çalışanları; bölüm, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksek okulları koordinatörleri katıldı.

Toplantıda Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. ZehaYakar ve Uluslararası İlişkiler Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Çelikel ve Prof. Dr. Hacer Simay Karaalp Orhan tarafından, değişim programları ana hatları ile tanıtıldı.

Öğrenci değişim sayısının ve kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmaların belirlenmesinin hedeflendiği toplantıda konuşan Yakar, değişim faaliyetlerinin sağlıklı yürütülebilmesi adına birim koordinatörlerine bu konuda önemli görevler düştüğü belirtti.

Yakar, “Değişim programları faaliyetlerinden hem öğrenci hem de personelin etkin bir şekilde faydalanabilmesi için Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ile akademik birim koordinatörlerinin işbirliği ve koordinasyonu büyük önem taşıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı