REKLAMI GEÇ

PAÜ’lüler etkinliğe doyacak

PAÜ’lüler etkinliğe doyacak

Pamukkale Üniversitesi 20. yıl şenlikleri tüm hızıyla sürüyor. Bilimsel, kültürel ve sanatsal alanlarda etkinlikler birbirini takip ediyor. 28 Nisan’dan 6 Mayıs’a kadar onlarca etkinlik var.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2012 Cuma, 14:22

Pamukkale Üniversitesi şenlikler nedeniyle en yoğun dönemini yaşıyor. PAÜ öğretim elemanları ve öğrenciler bilimsel etkinliklerin yanı sıra kültürel ve sanatsal aktivitelerle zamanlarını dolu dolu geçiriyor.

Carmen, Ali Baba ve Kırk Haramiler Operaları
Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı, G. Bizet in Carmen, Selman Ada’nın Ali Baba ve Kırk Haramiler operalarının en ünlü bölümlerini sunacaklar. Gösteri, 28 Nisan Cumartesi günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Saat 18.00’de başlayacak.

“2. Uluslararası Hafta”
Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “2. Uluslararası Hafta” başlıyor. PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 30 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında sürecek etkinlik, 30 Nisan Pazartesi günü Saat 10.30’da PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak açılışla başlayacak. 8 ülkeden 25 konuğun ağırlanacağı etkinlikte, 3 gün boyunca Erasmus seminerleri verilecek.

“Reklam ve Halkla İlişkilerin Geleceği”
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu tarafından “Reklam ve Halkla İlişkileri Geleceği” konulu panel düzenlenecek. PAÜ Honaz MYO Öğretim Görevlisi Selin Çimçek’in oturum başkanlığı yapacağı panelde; Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferah Onat, Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ebru Uzunoğlu, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Murat Türkay ve Doğan Haber Ajansı Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı sunum yapacak. Etkinlik, 30 Nisan Pazartesi günü Saat 14.00’te Honaz Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

“Yükseköğretim’de 2023 Vizyonu”
Pamukkale Üniversitesi’nde “Yükseköğretim’de 2023 Vizyonu” konulu konferans düzenlenecek. Yükseköğretim Kurulu ve Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek’in konuşmacı olarak katılacağı konferans, 30 Nisan Pazartesi günü Saat 15.00’te PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

4. Tiyatro Festivali başlıyor
Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Kulübü Hayal Perdesi Oyuncuları perdelerini 30 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ‘4. Tiyatro Festivali’ ile açıyor.
Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek festivalde, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi’nin tiyatro topluluklarının oyunları seyirciyle buluşacak. Festivalin bu seneki konuk sanatçısı Devlet Tiyatroları sanatçılarından Turgay Tanülkü olacak. Tanülkü, festivalin ilk günü olan 30 Nisan Pazartesi günü Saat 13.00’ de PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek söyleşide izleyenleriyle bir araya gelecek. Aynı gün Saat 19.00’da Pamukkale Üniversitesi Hayal Perdesi Oyuncuları, Eugene Ionesco’nun ‘’Kel Kantocu’’ oyunu ile festivalin açılışını yapacak.
Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu festival, 6 Mayıs Pazar günü Saat 21.00’de “Büyük Ev Ablukada” konseriyle sona erecek.

PAÜ Rock Festivali
Pamukkale Üniversitesi Rock Festivali 30 Nisan’da Gölbahçe Şenlik Alanı’nda gerçekleşecek. Üniversitede yer alan rock gruplarının sahne alacağı festivalde öğrenciler eğlenceye doyacak. Saat 19.00’da başlayacak festival, Grup Kostüm’ün konseri ile son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı