REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün Rektörü ne zaman belli olacak?

PAÜ’nün Rektörü ne zaman belli olacak?

Pamukkale Üniversitesi’nin yeni Rektör’ünün belirlenmesi sürecinde ilk ayak tamamlandı. Şimdi sırada YÖK’ün değerlendirmesi var. Son kararı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 10:05

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük seçimleri tamamlandı. Nefes nefese geçen seçimlerde 283 oy alarak seçimin galibi olan Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, oy kullanan öğretim üyelerine teşekkür ederek, “Geçtiğimiz seçimde 2 oy farkla kazanmıştım. Bu sefer oy sayımızı arttırdık. Bu da bizim başarılı olduğumuzu gösterir” dedi.

12 ŞUBAT’TA YÖK’E ÇAĞRILACAKLAR
Seçim sonuçlarına göre en fazla oy alan 6 rektör adayı 12 Şubat’ta yapılacak olan YÖK Kurul Toplantısına çağrılarak mülakata alınacak. Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, Prof.Dr. Bülent Topuz, Prof.Dr. Hüseyin Bağ, Prof.Dr. Fahir Demirkan, Prof.Dr. Dursun Dursunoğlu ve Prof.Dr. Velittin Kalınkara arasından YÖK tarafından belirlenecek 3 aday Cumhurbaşkanlığı’nın onayına sunulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK’ün sunduğu 3 isimden birini Pamukkale Üniversitesi Rektörü olarak atayacak. Rektör atamalarının şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 6 Şubat 2015, 10:34

Profesör Doktor Hüseyin Bağ hocam hayırlısıyla rektör olursunuz inşallah

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı