REKLAMI GEÇ

PAÜSEM’den İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

PAÜSEM’den İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

(PAÜSEM), bütün işletmelere, iş sağlığı ve güvenliğini sağlama mecburiyeti getiren “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası” öncesi sertifika eğitim programı açtı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2012 Perşembe, 11:54

Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM), bütün işletmelere, iş sağlığı ve güvenliğini sağlama mecburiyeti getiren “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası” öncesi sertifika eğitim programı açtı.

PAÜSEM Müdürü Doç. Dr. Kudret Gezer, program açılışında yaptığı konuşmada, çalışanların sağlık ve güvenliklerinin korunmasında AB ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) standartlarını getirecek “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası”nda sona yaklaşıldığını ifade etti.

Bir kişi bile çalıştıran işyerine iş sağlığı ve güvenliği şartı getiren yasa öncesi, “İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Sertifika Eğitim Programı” açtıklarını belirten Gezer, “Programımız sayesinde İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen mühendisler, üniversitelerin fizik ve kimya bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olanlar ile teknik öğretmenler ve iş sağlığı ve güvenliği bölümü mezunlarına, yeni bir iş kapısına yönelmelerini sağlıyoruz” dedi.

Yorumlar

halil çetinözlü   -  Bağlantı 19 Aralık 2012, 22:32

üniversiteniz tarafından iş güvenliği eğitim proğramına ait açacağınız kurs tarihini tarafıma bildirirseniz memnun olurum.selam ve saygılar,iyi çalışmalar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı