REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye Teknoloji Transfer Ofisi

PAÜ’ye Teknoloji Transfer Ofisi

Pamukkale Üniversitesi, 1 milyon TL bütçeli TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Destek Programı sözleşmesini imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2015 Salı, 12:13

Pamukkale Üniversitesi, TÜBİTAK’tan 1601 Teknoloji Transfer Ofislerinin Altyapısının Kurulması ve Kapasitesinin artırılması kapsamında 1 milyon TL bütçeli 1601 TTO Proje Sözleşmesi imzaladı.

TÜBİTAK Feza Gürsey Konferans Salonunda düzenlenen 1513&1601 Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Destekleme Programı sözleşme imza törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak, TEYDEB Başkanı Fatih Yülek, destek alan üniversitelerin temsilcileri ile davetliler katıldı. İmza töreninde, Pamukkale Üniversitesi’ni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş.’yi Genel Müdür Prof. Dr. Muzaffer Adak, Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi’ni de Proje Yürütücüsü Hüseyin Karakuş temsil etti.

Konuşmaların ardından TÜBİTAK Başkanı Altunbaşak ile 14 üniversite rektörü, Teknoloji Transfer Ofislerinin Desteklenmesi Sözleşmesini imzaladı. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı