REKLAMI GEÇ

Proje müdürlere tanıtıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nce hazırlanan, ‘Başarı izleme ve geliştirme projesi’, okul müdürlerine tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçelerin milli eğitim müdürleri, il merkezi ve beldelerinde bulunan ilköğretim ve ortaöğretim kurumu müdürleri ile Halk Eğitim Merkezi’nde, toplantı yaptı. Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nin hazırladığı ‘Başarı izleme ve geliştirme projesi’nin tanıtımı yapıldı. Toplantıya, İlköğretim Müfettişleri Başkanı Mehmet Saraç da katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitim ve öğretimde kaliteyi nicelik ve nitelik yönünden arttırmayı hedeflediklerini belirterek; bu alanda sürekli proje ürettiklerini söyledi. ‘Başarı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerin, öğretmenlere gruplar halinde teslim edileceğini ve öğretmenlerin öğrencilerin her şeyi ile birebir ilgileneceğini ve sorunlarına Milli Eğitim Müdürlüğü refakatinde çare bulacaklarını belirten Oğuz, “Bu projenin işlevliğinin, performansının yüksek olması sayesinde mutlu çocuklar, mutluluk dolu öğrenme ortamları ve mutlu bir gelecek bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı