REKLAMI GEÇ

Raşit Özkardeş’i öğrencileri unutmadı

Raşit Özkardeş’i öğrencileri unutmadı

Merhum İş Adamı-Eğitim Gönüllüsü Hacı Raşit Özkardeş, ölümünün 4. yılında, kabri başında, isminin verildiği okulun öğrencilerinin de katıldığı törenle anıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Eğitim gönüllü Raşit Özkardeş, kabri başında, vefatının 4. yılında Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, evlatları Emel Nail Özkadeş, Gülseren-Ali Cillov, Saadet Mazıoğlu, torunları Şadiye Işıklı, Mehmet Cillov, yakın dost ve akrabaları ile Raşit Özkardeş-Pakize Suzan Özkardeş İlköğretim Okulu müdürleri ile öğretmen ve öğrencilerin de katıldığı bir törenle anıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Ülkemizde Raşit Özkardeşlere çok ihtiyaç var. Merhum Hacı Raşit Özkardeş çok değerli insandı. Siz sevgili öğrenciler, çok çalışıp vatana millete hayırlı evlatlar olun. Hacı Raşit Özkardeş’in sizlere hediye ettiği eğitim yuvalarından onun gibi değerli, eğitime önem veren, kazançlarının birçoğunu eğitime adayan, vefat ettikten sonra da yaşayan Hacı Raşit Özkardeş gibi eserler bırakan güzel insanlar olursanız, merhum hayır sever Raşit Özkardeş gönül huzuru içinde yatar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı