REKLAMI GEÇ

Rektörden kayıt yaptıran engelli öğrenciye: Dersliğe ulaşmakta zorluk çekersen bana gel

Rektörden kayıt yaptıran engelli öğrenciye: Dersliğe ulaşmakta zorluk çekersen bana gel

Pamukkale Üniversitesi’nde çoğunluğu uzaktan olacak yeni eğitim dönemi 5 Ekim’de başlayacak. Bu yıl Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıt telaşı sürerken, Rektör Ahmet Kutluhan, öğrencilerle konuştu, engelli bir öğrenciye yaklaşımı takdir topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2020 Cuma, 14:40

Pamukkale Üniversitesi’nde yeni kayıt dönemi yüz yüze ve internet ortamı olmak üzere farklı şekillerde devam ederken, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler kayıtlarını gerçekleştirmek üzere internet üzerinden ya da doğrudan fakültelerde kurulan kayıt masalarından işlemlerini tamamlıyorlar.

YÜZ YÜZE EĞİTİM YAPILACAK FAKÜLTELER
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı dönemi; Koronavirüs salgının yayılmasını önlenmesi kapsamında yeni eğitim modeline geçiş yapan Pamukkale Üniversitesi’nde dersler, genel olarak uzaktan eğitim ile yapılacak. Eğitim-öğretim yılı güz dönemi, 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Diş Hekimliği Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde dersler ağırlıklı olarak örgün eğitimle gerçekleştirilirken; Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda dersler sadece son sınıf öğrencileri için örgün eğitimle yapılacak.


KAYIT YENİLEMEDE SON GÜNLER
31 Ağustos 2020 tarihinde başlayıp 5 Eylül 2020 tarihine kadar yüz yüze, 6 Eylül Pazar Saat 23.59’a kadar da internet üzerinden öğrenciler kayıtlarını gerçekleştirebilecek.

REKTÖR KUTLUHAN, KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERLE TANIŞTI
Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektörlük Binasında hazırlanan kayıt masalarını ziyaret ederek burada kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

ENGELLİ ÖĞRENCİYE TAKDİRLİK YAKLAŞIM
Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’ne kayıt yaptıran yürüme engelli Hatice Honluk ile de yakından ilgilenen Rektör Vekili Prof. Dr. Kutluhan, dersliğe ulaşılabilirlik konusunda bir sorun yaşaması durumunda bu sorunu kendisiyle paylaşmasını isteyerek, olası sorunu en kısa sürede çözeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı