REKLAMI GEÇ

Rektöre ulaşmak bu kadar kolay olmamıştı

Rektöre ulaşmak bu kadar kolay olmamıştı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın açığa alınmasının ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğüne vekaleten atanan Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilerle kısa sürede bağ kurdu. Öğrencilerle sosyal medya üzerinden iletişim kuran Rektör Vekili Bağ, kendisine yöneltilen her soruya yanıt veriyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2016 Salı, 08:50

PAÜ Rektörlüğü görevine 3 Ağustos’ta başlayan Prof. Dr. Hüseyin Bağ, koltuğuna çabuk ısındı. Bir taraftan üniversitede yeniden yapılanmayı sağlamak için çaba harcayan ve il dışına seyahatler gerçekleştiren Prof. Dr. Bağ, diğer taraftan uzun yıllardır PAÜ’de olmanın avantajıyla da öğrencilerle sosyal medya üzerinden iletişim kuruyor.

REKTÖRE ULAŞMA KOLAYLIĞI
Bu yaklaşımıyla “rektöre ulaşılmaz” anlayışını yıkan Prof. Dr. Bağ, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça sosyal medya üzerinden kendisine yazan öğrencilere yanıt veriyor. Yeni kayıt olacak öğrencilerin üniversite ile sorularını tek tek tweetter hesabından yanıtlayan Bağ, sorunsuz bir dönem için çalışmalar yapıldığını anlatıyor.

denizli-pau-huseyin-bag-anons

Yorumlar

ayşe   -  Bağlantı 16 Ağustos 2016, 20:28

görevinde daim olması nasip olur inşallah çünkü böyle başka bir rektör yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı