REKLAMI GEÇ

Ritim Sokağı eTwinning Projesi kapanışı yaptı

Ritim Sokağı eTwinning Projesi kapanışı yaptı

Türkiye’den 10 öğretmen ve Slovakya’dan 2 öğretmen ve öğrencilerinin katılımda bulunduğu Ritim Sokağı eTwinning Projesi’nin geçtiğimiz gün kapanışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2020 Salı, 18:09

İlimiz Pamukkale Hasan-Veli Üğür Anaokulu Öğretmenleri Ebru Öztürk, Kamile Mutlubaş ve Fatma Bağcıoğlu’nunda ortakları olduğu projede online olarak Müzik Atölyesi Ritim Şenliği yapıldı.

2023 Eğitim vizyonu çerçevesinde hazırlanan Müzik Atölyesi-Ritim Şenliği proje kapanış etkinliği, uzaktan eğitim sürecinde olan birçok çocuğun evlerinde aileleriyle birlikte kaliteli ve etkili zaman geçirmelerine yardımcı oldu. Öğretmenlerimizden Fatma Bağcıoğlu, atölye çalışmaları dahilinde Ukulele çalarak şarkı söyledi, Ebru Öztürk Ritim Çarkı Dijital Oyunu düzenleyip çocuklara keyifli dakikalar geçirti, Kamile Mutlubaş’da organizasyonun düzenlenme ve kayıt alma kısmında yer alarak projede ilimizi en güzel şekilde temsil ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “İçinde bulunduğumuz süreçte öğrenciler en çok öğretmenlerini, okullarını ve arkadaşlarını özlediler. Dijital platformda da olsa öğrencilerimizin arkadaşları ile buluşup eğlenceli dakikalar geçirmeleri çok önem arz ediyor. Öğretmenlerimiz uyguladıkları bu proje çalışmalarıyla, öğrencilerimizde ritim becerilerini ve hayal güçlerini arttırırken; orff, beden perküsyonu ve kitapları bütünleştirerek multidisipliner bir yaklaşım kullanarak öğrencilerin gelişim alanlarını olumlu katkılar bulundular. Ayrıca içinde bulunduğumuz süreçte yapılan bu değerli çalışmalar velilerimiz tarafından beğeni ile karşılandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı