REKLAMI GEÇ

Seçim öncesi Vali’ye danıştı

Seçim öncesi Vali’ye danıştı

İl Öğrenci Meclisi Başkanı Deniz Öztürk ve Başkan Yardımcısı Anıl İslikaye, hafta sonunda Ankara’da yapılacak, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimleri öncesinde Vali Erkmen’i ziyaret ederek, seçimler için Vali Erkmen’nin önerisini aldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Hafta sonu Ankara’da yapılacak olan Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimlerine katılacak olan Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanı Deniz Öztürk ve Yardımcısı Anıl İslikaye, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ederek, Vali Erkmen’in önerilerini aldı.

Ziyarete, Akköy Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesi Müdür Vekili Şahin Taşkın ve Rehber Öğretmen Ahmet tekin Süzen de katıldı. Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanı Deniz Öztürk, Ankara’da hafta sonu Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimlerinin yapılacağını, gerekli çoğunluğun elde edilmesi durumunda kendisinin de başkanlığa aday olacağını söyledi. Vali Yavuz Erkmen, yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, Öztürk’ün aday olması durumunda kendisine başarılar diledi ve bazı önerilerde bulundu. Konuşmaların sonunda Vali Yavuz Erkmen, Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanı Deniz Öztürk ve Yardımcısı Anıl İslikaye ile öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı