REKLAMI GEÇ

Selçuk ailesinden eğitime destek

Selçuk ailesinden eğitime destek

Denizlili hayırseverlerin eğitime verdiği destek devam ediyor. Vali Abdülkadir Demir ile hayırsever Hacı Mehmet Selçuk, eşi Hacı Zeynep Selçuk ile oğulları Tamer Selçuk arasında Polis Amca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ‘ne İş Uygulama Atölyesi için protokol imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2014 Çarşamba, 16:40

Vali Abdülkadir Demir’in makamında gerçekleştirilen imza törenine, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Hayırsever Tamer Selçuk, Hacı Mehmet Selçuk, Hacı Zeynep Selçuk katıl.

Vali Demir ile Hayırseverler Hacı Mehmet Selçuk, Hacı Zeynep Selçuk ve oğulları Tamer Selçuk’un imzaladığı protokol gereğince yapılacak olan İş Uygulama Atölyesi, zihinsel engelli ve otistik çocuklara hizmet verecek.

İmza töreninde konuşan hayırsever Tamer Selçuk, “ İnsanlar birbirine elinden geldiği kadar yardım etmelilerdi. Biz engelli bir okulu seçtik. Seçmemizin nedeni ise zihinsel engelli, otistik çocuklarımız eğitimlerinde çok zorluk çekiyor. Bunu az da olsa azaltmak için onlara yardım etmek istedi. Eylül ayında okulumuzu bitirmeyi düşünüyoruz. Sadece bu atölye içinde değil gelecek zamanlarda da bu çocuklarımıza yardım etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
denizli-selcuk-ailesi-okul-protokolu-ic

Selçuk ailesi ile imzalanan protokolün 2014 yılının 2. eğitim protokolü olduğunu söyleyen Vali Abdülkadir Demir, “Dentaş otistik çocuklarımız için gerçekleştirdiğimiz imza sonrası bu ikinci imzamız. Ailemiz atölye yapımı için kendileri gidip yerinde incelemelerden bulunmuşlar. Bize bütün incelemelerden sonra gelip buraya atölye yapmak istedikleriniz söylediler. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikten hiçbir katkı istemeden bütün masraflarıyla kendileri bu atölyeyi yapmak istediklerini söylediler. Bu katkılarından için ailemize çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Polis Amca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi bahçesine inşa edilecek Hacı Zeynep Selçuk İş Uygulama Atölyeleri Binası protokolü imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı