REKLAMI GEÇ

Bu sergide yok yok

Bu sergide yok yok

Acıpayam’ın Suçatı Mahallesi’nde açılan ve 17 ev kadının katıldığı “Çocuk Bakımı ve Gelişimi Kursu” tamamlandı. Kadınlar, üç ay süren kursta öğrendiklerini sergileyerek mahalle sakinlerinin beğenisine sundu. Sergide, kız kulesinden, tahta kaşıklardan yapılan bebeklere, atık malzemelerden yapılan süs eşyalarından çim adamlara kadar çok sayıda el emeği göz nuru eserler yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 12:52

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR’un ortaklaşa açtığı “Çocuk Bakımı ve Gelişimi Kursu”na katılan 17 ev kadını, kurs süresince yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini sergiledi.

denizli-sucati-kursu-sergisi-3

Sergi açılışına Acıpayam Halk Eğitim Müdürü Özkan Sağun, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, Suçatı Mahalle Muhtarı Erol Yatgın, daire müdürleri ile Suçatı Mahallesi sakinleri katıldı.

Çocukların beslenmesinden, gelişimine kadar birçok konuda eğitim alan kadınlar, el becerilerini geliştirmek amacıyla hazırladıkları eserlerini sergiledi.

denizli-sucati-kursu-sergisi-2

Kursa katılan 17 kadının kurs süresince yaptığı tahta kaşıktan bebek, çeşitli atık malzemelerden süs eşyaları, bebek giysileri, oyuncak, çim adamlar, kız kulesi maketi gibi eserlerinin yer aldığı sergi, davetlilerin beğenisini kazandı.

denizli-sucati-kursu-sergisi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı