REKLAMI GEÇ

Servergazi’ye Erdemir Ailesi’nden anaokulu

Servergazi’ye Erdemir Ailesi’nden anaokulu

Hayırsever Dr. Rıdvan Erdemir tarafından, Servergazi Mahallesi’ne yaptırılan, Denizli Servergazi Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu, törenle hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2009 Çarşamba, 17:03

Hayırsever Dr. Rıdvan Erdemir’in, annesi ve babası adına, Servargazi Mahallesi’ne yaptırdığı anaokulu, törenle hizmete açıldı. 1 milyar liraya mal olan ve 9 derslikten oluşan anaokulunda, 255 öğrenci eğitim alıyor. Dr. Rıdvan Erdemir’in annesi Ayşe Erdemir ve babası Yusuf Erdemir’in adını taşıyan anaokulunun açılış törenine, Denizli protokolünün yanı sına Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Denizlispor Menajeri Özhan Çetin ve Denizlisporlu futbolcular Murat, Çağlar, Önder ve Robert de katıldı.

Dr. Rıdvan Erdemir, Erdemir Ailesi olarak eğitime bir okul kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, daha büyük hayırlar yapabilmeyi istediklerini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2 yıl önce Denizli’de okul öncesi eğitiminde, okullaşma oranının yüzde 33 olduğunu, bu sene bu oranın yüzde 81’e çıktığını belirterek, eğitime katkısı olan 142 hayırsevere teşekkür etti. Vali Yavuz Erkmen, Erdemir ailesinin güzel bir eğitim yuvasını Milli Eğitim camiasına kazandırdığını ifade ederek, “Bu anaokulunun başlangıçta 6 derslikli olarak planlanmış iken 9 dersliğe çıkartılması, okul öncesi eğitime verilen önemi göstermektedir. Denizli olarak Türkiye çapında bütün sıralamalarda ilk 10’un içinde yer almalıyız. Ama okul öncesi eğitimde Denizli’nin 24. sırada olması Denizli’ye yakışmıyor. Bunu düzeltmemiz lazım. Bu konuda hayırseverlerimizin desteğine de ihtiyacımız var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen, Dr. Rıdvan Erdemir’e plaket verdi. Anaokulunun açılışını, Vali Erkmen, Ayşe Erdemir, Rıdvan Erdemir ve diğer protokol üyeleri birlikte yaptı.

Vali Erkmen ve protokol üyeleri anaokulunda incelemelerde bulunarak, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Denizlispor Menajeri Özhan Çetin ve Denizlisporlu futbolcular da öğrencilere top hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı