REKLAMI GEÇ

Stajyer öğretmenler danışmanları ile buluşuyor

Stajyer öğretmenler danışmanları ile buluşuyor

Milli Eğitim Bakanlığının 2016 Şubat öğretmen atamaları ile ilk defa hayata geçirdiği stajyer öğretmenlik uygulaması sonucu Denizli’ye atanan stajyer öğretmenlerin il içi tercihleri başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 09:12

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il emrine atanan ve il içi tercihlerini yapmak için il milli eğitim müdürlüğüne gelen stajyer öğretmenler ile buluştu.

Denizli’deki 15 bin öğretmeninin her birinin birbirinden üstün saygıdeğer insanlar olduğunu söyleyen Müdür Oğuz, “Öğretmenler olarak duruşumuzla, konuşmamızla, hal, hareketlerimizle, bilgimizle, deneyimizle ve kılık kıyafetimizle örnek olmak zorundayız. Bilgili donanımlı teknolojiye gelişmişliğe adapte olmuş ayak uydurabilmiş öğretmenlere ihtiyacımız var. Nitelikli eğitim nitelikli öğretmenden geçer. Bakanlığımızın yeni uygulaması ile staj dönemi sonrasında görev yerlerinize gittiğinizde biraz daha tecrübe kazanmış olarak gideceksiniz. Öğretmenlik hayatınız boyunca derslerinize girerken yüzünüz gülsün ve her zaman için dersinize hazırlıklı giriniz. Bu söylediklerim öğretmenlik mesleğinin en önemli iki yapı taşıdır” dedi.

Denizli’de 4 ay süre ile stajyerlik yapacak olan öğretmenler Müdür Oğuz’dan öğretmenlik ve eğitim sistemi ile ilgili merak ettikleri konular hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin anısına stajyer öğretmenlere Oğuz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kültür Sanat Dergisi olan Denizli Çınar Dergisini son sayısını hediye etti.

denizli-stajer-ogretmenler-danismanlari-ile-tanisti

Stajyer öğretmenlerin yaptıkları tercihler doğrultusunda 25 Şubat 2016 Perşembe günü staj yapacakları okullar belirlenerek görevlerine başlayacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı