REKLAMI GEÇ

TAŞIMALI EĞİTİM ŞÖFÖR VE İŞLETMECİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

TAŞIMALI EĞİTİM ŞÖFÖR VE İŞLETMECİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Milli Eğitim Müdürlüğünde taşıma işlemini gerçekleştiren şoför ve işletmecilere 2.dönem için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2011 Cuma, 16:46

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki toplantıda Denizli merkez ilçeye bağlı taşıma işini yapan şoförler uyacakları kurallar ve gösterecekleri davranışlar konusunda bilgiler verildi.Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “2010-2011 eğitim öğretim yılının 1.döneminde bir olumsuzluk ile karşılaşmadan tamamladık. Bu konuda gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.

İl merkezimizde ilköğretimde 493 öğrenci, ortaöğretimde 145 öğrenci, engelli 667 öğrencinin91 gün boyunca taşıması yapıldı. Sizler öğrencilerimizi güvenli ve sağlıklı bir ortamda evlerinden okullarına, okullarından da evlerine taşımaktasınız. Sizlerin sorumluluğu cidden ağır. Bunu da gerçek anlamda taşımaktasınız. Araçlarınız, şoför ve rehber personel ile ilgili eksikliklerimiz olmasın. Ne olur öğrencilerimize kendi evladınız gibi davranın. Sizlere güvenimiz sonsuz. 2.dönemi kazasız bir şekilde tamamlamanızı ümit eder işlerinizde başarılar dilerim “dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı