REKLAMI GEÇ

Teras Park’tan üniversitelilere kampanya

Teras Park’tan üniversitelilere kampanya

Teras Park’tan alışveriş yapan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları, 1-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak ‘Paso Kampanya Paso Eğlence’ Kampanyası kapsamında, özel indirim ve kampanya avantajlarından faydalanarak keyifli alışverişin tadını çıkaracak.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2009 Perşembe, 17:57

Denizli’nin yaşam merkezi Teras Park, sunduğu kampanya avantajları ile tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. ‘Paso Kampanya Paso Eğlence’ kampanyası kapsamında, 1- 31 Aralık tarihleri arasında Teras Park’ı ziyaret eden Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları, kampanyaya katılım gösteren mağazalardan yaptıkları alışverişlerde özel indirim ve kampanya avantajlarından faydalanabilecekler.

‘Paso Kampanya Paso Eğlence’ kampanyası ile Pamukkale Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarını, Converse, Nike, Nokia, Mavi, Avşar Sinemaları, Burger King, Kiğili, Atasay, Assortie, Tiffany, Sabri Özel gibi seçkin mağazalarda özel indirim ve kampanya avantajları bekliyor. Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini ve çalışanlarını, giyimden, yiyeceğe, takıdan, teknolojiye kadar karlı bir alışverişe davet eden kampanyada Atasay yüzde 25, Tiffany yüzde 20, Nokia aksesuarlarda yüzde 25 teknik servis hizmetlerinde yüzde 40 indirim avantajları ile tüketicilerin yüzünü güldürecek mağazalar arasında yer alıyor.

KATILIMCI MAĞAZALAR; Assortie, Atasay, Avşar sinemaları, Aytur, Bereket Döner, Burger King, Ceşenler, Converse, Çöp Şiş, Dagi, Denix, Gönül Kahvesi, Greyder, İkiler Tekstil, İsot Lahmacun, Kahve Dünyası, Kayseri Mutfağı, Kiğılı,Mavi, Modern Optik, Nıke, Nokia, Özsüt, Paşa Baba Sofrası, Popeyes, Ruba, Sabri Özel, Speed City, Tiffany ve Sbarro.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı