REKLAMI GEÇ

Tıp öğrencilerinden ilk etkinlik

Tıp öğrencilerinden ilk etkinlik

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıpta İnsan Bilimleri Komitesi, geçen yıl yaptığı ve aralarında minyatür sanatı, fotoğraf sunumları gibi çeşitli sosyal faaliyetlerin olduğu dokuz etkinlik sonunda en iyi raporu hazırlayan üç öğrenciye ödül verdi. Bu senenin ilk etkinliği olarak “Willam Shakespeare” konulu konferans düzenlendi

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2012 Cumartesi, 10:00

PAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe PAÜ Tıpta İnsan Bilimleri Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ilgaz Akdoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Prof. Dr. Ilgaz Akdoğan, komite olarak tıp fakültesi öğrencilerinin tıp eğitiminin ilk yılından itibaren gelecekteki meslek yaşantısında etik ve estetik değerler ile donatılmış iyi hekim olabilmelerini amaçladıklarını ifade ederken, bu yıl “Tıp ve Sinema” , “Türk Müziği Kökenleri” gibi etkinliklerle çalışmalarına devam edeceklerine değindi.

Prof. Dr. Ilgaz Akdoğan’ın konuşmasının ardından geçen yıl hazırladıkları raporlarla ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi. Düzenlenen ödül töreninin ardından bu yılın ilk etkinliği olarak PAÜ Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Öncel,” Willam Shakespeare” konulu konferans vererek Shakespeare’in hayatı ve oyunlarından örnekleri öğrencilerle paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı