REKLAMI GEÇ

Uğur TÖDER sınavına damga vurdu

Uğur TÖDER sınavına damga vurdu

Denizli Uğur Dershanesi Türkiye geneli sınavlar yapan kısa adı TÖDER olan Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği deneme sınavına damgasını vurdu.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2012 Salı, 14:27

Her yıl liselere hazırlanan öğrenciler için bünyesindeki özel öğretim kurumları öğrencilerinin katıldığı Türkiye geneli sınavlar yapan TÖDER (Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği) 2012’nin 1. SBS denemesi geçtiğimiz ay uygulandı. TÖDER’in 2011’de Türkiye genelinde yaptığı sınavda Denizli Uğur Dershanesi öğrencisi Efe Öztaban Türkiye 1’si olarak Denizli’nin adını ilk sıraya yerleştirmiş, 2. sınavda bu kez Ege Eren Türkiye 1. olarak Denizli’nin adını bir kez daha ilk sıraya yazdırmayı başarmıştı.

2012’nin 2. ayında yapılan TÖDER SBS’de de Denizli Uğur Dershaneleri öğrencileri geleneği bozmadı, Türkiye ilk 100’e birçok öğrencisiyle imzasını attı ve bir kez daha Denizli’nin adını duyurdu. Denizli Uğur Dershanesi öğrencilerinin 14’ü Denizli ilk 10’una da ipotek koydu.30 bin 6. sınıf öğrencisinin katıldığı sınavda, Damla Duran, Türkiye 82’si Denizli 1’si, Gamze Gaye Çoban Türkiye 98’si Denizli 2’si, Muratcan Tahra Denizli 5’si, Melih Mandacı Denizli 6’sı, Simla Eriş Denizli 8’si, Sena Şevval Akyar Denizli 10’su oldu. 45 bin 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavda Efe Öztaban Denizli 2’si, Ege Eren Denizli 3’sü oldu. 75 bin 8. Sınıf öğrencinin katıldığı sınavda Cansu Turhan Denizli 2’si, Bahadır Alikoç Denizli 5’si olarak gelecek için umut aşıladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı