REKLAMI GEÇ

Trafik Günlüğü ile Türkiye 1’incisi oldu

Trafik Günlüğü ile Türkiye 1’incisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Renault Mais A.Ş. arasında imzalanan protokol doğrultusunda 2013 yılından bu yana düzenlenen “Sokakta İlk Adımlar” proje yarışmasına “Trafik Günlüğü” isimli çalışmasıyla katılan eğitimci Dilek kaya birinci oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 16:05

Kaza oranlarına göre seçilen 41 ilden 1.493 okulun katıldığı ve 36 finalistin belirlendiği “Sokakta İlk Adımlar” projesi “İyi Uygulamalar Paylaşımı Yarışması”nda Denizli’yi Arif Yalınkaya İlkokulu, Dentaş İlkokulu, Ressam İbrahim Çallı İlkokulu ve Yardımsevenler Derneği İlkokulu 4. sınıflarından toplam 42 şube temsil etti.

Seçici kurulun yaptığı değerlendirmenin ardından, 41 il arasında Dentaş İlkokulu Öğretmeni Dilek Kaya’nın “Trafik Günlüğü” adlı projesiyle birinci olduğu açıklandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Trafik Günlüğü” adlı projesi ile Denizli’ye birincilikle dönen öğretmen Dilek Kaya’yı Şube Müdürü Mustafa Vural, Öğretmen Dilek Kaya ve projeye destek veren Öğretmen Ayşe Demirçalı ile birlikte kabul etti.

Kaya’ya başarısından dolayı kutlayan ve teşekkür belgesi veren Oğuz, “İçinde bulunduğumuz bilgi çağında şehrimizin eğitim kalitesi ve niteliği her geçen gün katlanarak artmakta. Bugün Dilek Kaya öğretmenimizin bu güzel başarısını ödüllendirmek için bir araya geldik. Öğretmenimizi ve ona destek olan herkesi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Ayşe Karayazıcı   -  Bağlantı 19 Haziran 2016, 23:49

Hem çok güzel hem çok başarılı bir insandan beklenen bir sonuçtu.tebrikler.

vahdet   -  Bağlantı 17 Haziran 2016, 13:18

bizim okul birinci olmuş 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı