REKLAMI GEÇ

TÜBİTAK’tan PAÜ öğrencilerine destek

TÜBİTAK’tan PAÜ öğrencilerine destek

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ), 12 fakültesinden öğrencilere ait 44 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2023 Perşembe, 10:26

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

TÜBİTAK 2209/A başvurularında kabul edilen proje sayısında Pamukkale Üniversitesi; TR32 Güney Ege Bölgesi’nde 1’inci, Ege Bölgesinde ise 19 üniversite içerisinde 4’üncü sırada yer aldı.

Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinin danışmanlık verdiği öğrencilerin hazırladığı 44 proje program kapsamında desteklenmeye uygun görüldü. En çok proje başvurusu kabul edilen fakülteler ise Eğitim Fakültesi (11) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (9) oldu.

Listenin tamamına https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/4000/2209a_kazananlar_liste.pdf linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

ERCAN YILMAZ   -  Bağlantı 5 Ekim 2023, 12:44

PAÜ,ARACI ile derse gelen öğrencilerden 40 tl otopark ücreti alıyor.Üstelik sabah dersi olup öğleden sonra dersi olandan bir daha.Daha önce OGS sistemi vardı kjaldırmışlar.Yzdık değil mi öğrenciye,???Bu konuyu dile getirseniz seviniriz.Öğrenciler çok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı