REKLAMI GEÇ

Tümay LYS’de yüzde 96 yaptı

Tümay LYS’de yüzde 96 yaptı

Ali Kurt’un önderliğinde sektörde önemli başarıların altına imza atan Denizli TÜMAY Dershaneleri, LYS’de yüzde 96 yaptı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2012 Pazartesi, 11:19

Denizli TÜMAY Dershanesi, LYS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 96 yaparak önemli bir başarının altına imza attı. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Denizli TÜMAY Kurucu Müdürü Ali Kurt, öğrenci, öğretmen ve velilere bu başarıdan dolayı bir teşekkür borçlu olduklarını kaydetti.

Denizli Mehmet Akif Ersoy Lisesi düz lise öğrencisi Hakan Akman, Türkiye’de ilk 3000’e girdi ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti. Denizli Anadolu Lisesi öğrencisi Yekta Yunus Yanar ise Türkiye’de ilk 300’e girerek branşında Denizli il birincisi oldu. Yanar, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne tam burslu olarak yerleşti.

Denizli Anadolu Lisesi öğrencisi Umut Bekçi, Türkiye’de ilk 1000’e girdi ve ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne yerleşti. Yine ilk 3000’deki TEVAL öğrencisi Büşra Arkun, Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümüne yerleşti.

TÜMAY Dershanesi Kurucu Müdürü Ali Kurt, “Denizli Tümay Dershanesi LYS yerleştirme oranı olarak il genelindeki sıralamanın oldukça üzerinde bir oran çıkardı. Kurt Bu başarıdan dolayı öğrencilerini, öğretmenlerini ve desteklerinden dolayı velilere teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

“Bu bağlamda Denizli Tümay Dershanesi SBS yerleştirmede % 93 lük başarı ile köklerini eğitimin en alt kademesine götürmüştür” diyen Kurt ve “Denizli Tümay Dershanesi Müdürü Nazife Demircan ile birlikte ilimizin eğitim çıtasını yükseltmeyi her zaman amaç edindik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı