Üç şampiyonluk Bağcı’ya armağan

PAÜ Gençlikspor Kulübü futbolda katıldığı yerel liglerde 3 şampiyonluk kazandı. Kupalar, düzenlenen törenle Rektör Bağcı’ya verildi.
/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2012 Perşembe, 10:30
Pamukkale Üniversitesi Gençlikspor Kulübü birçok branşta olduğu gibi futbol alanında da başarılı bir sezon geçirdi. 2011-2012 sezonunda 1994-2000 doğumlular arası 93 adet lisanslı futbolcusu bulunan PAÜ, U-14, U-15 ve U-16 yaş takımlarında şampiyonluklarını ilan etti.
Toplam altı kategoride yerel liglerde mücadele eden PAÜ Gençlikspor Futbol Takımları, U-17 ve U-19 müsabakalarında da şampiyonluğu az farkla kaçırdı.
PAÜ Sosyal Tesislerde düzenlenen yemekte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile Futbol Şube Sorumlusu Kerim Çıralı ve PAÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Çıralı ve Osman Aydınlı, bu yıl aldıkları şampiyonluk kupalarını Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya verdi. Rektör Bağcı da başarılarından dolayı yöneticilere şilt verdi.