REKLAMI GEÇ

UMEM BECERİ 10 PROJESİ EĞİTİCİ EĞİTİM KURSLARI AÇILDI

UMEM BECERİ 10 PROJESİ EĞİTİCİ EĞİTİM KURSLARI AÇILDI

UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında ülkemizde yeni açılacak kurslara eğitmenlik yapacak öğretmenlere yönelik “Eğiticilerin Eğitimi” kapsamında ülke geneli hizmetiçi eğitim kursu açıldı.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2011 Çarşamba, 16:46

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Pamukkale Üniversitesi’nden eğitim hizmeti satın alma yoluyla Denizli’de iki kurs açıldı ve bu kurslara Denizli’den ve değişik illerden gelen öğretmenler katıldı.

Kurs açılışında konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “UMEM Beceri’10 Projesi kapsamında, ülkemizde 111 okulun içinde ilimizden Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de yer almıştır. Bununla birlikte okulumuzun teknolojik alt yapısı günün gereklerini karşılar hale getirilmiştir. İlimizde UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında kursları verecek olan öğretmenlerin de teknoloji ve sanayideki gelişmelere paralel olarak kendilerini geliştirmelerinin sağlanması için “Eğiticilerin Eğitimi” için 2 adet kurs Bakanlığımız tarafından açıldı. 10 Haziran tarihine kadar UMEM Projesi Kapsamında Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kınıklı Kampusun de gerçekleştirilecek olan bu kurslarda sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca ilimizde olduğunuz sürece eğitim kurumlarını gezmenizi ve görmenizi istiyorum” dedi.

Tekstil Teknolojisi Alanı, Dokuma Makinesi Operatörlüğü Kursuve Giyim Üretim Teknolojisi Alanı Dikiş Makinesi Operatörlüğü Kursu ile iki hafta boyunca devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı