REKLAMI GEÇ

Karahan: “Eğitim kararlılık ve süreklilik ister”

Karahan: “Eğitim kararlılık ve süreklilik ister”

Vali Hasan Karahan, 2019 eğitim öğretim yılına başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2018 Pazartesi, 10:17

Vali Karahan mesajında, geleceğin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakarlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığını belirtti.

Eğitimin, üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreç olduğunu dile getiren Karahan, şunları kaydetti:

“Devletimiz bu anlayıştan yola çıkarak 2023 hedefleri doğrultusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için bütün imkanları seferber etmektedir. Bu nedenle ilimizde de okul öncesinden itibaren her kademede eğitim kalitesini daha da yükselterek ilimizi bir adım daha öne taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’yi bulunduğu noktadan daha ileriye, eğitimli, nitelikli, rekabetçi, çalışkan ve her zaman bilginin takipçisi olmayı ilke edinmiş nitelikli insan gücünün taşıyacağını biliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu parlak yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmenin yolunun kaliteli bir eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz, çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş bireyler olarak yetiştirmektir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı