REKLAMI GEÇ

Vali Karahan’dan sınav öncesi öğrencilere mesaj

Vali Karahan’dan sınav öncesi öğrencilere mesaj

Vali Hasan Karahan, yarın ve pazar günü yapılacak üniversite sınavı öncesi bir mesaj yayınladı, öğrencilere başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2019 Cuma, 10:47

Öğrencilerin geleceklerine yön verebilmeleri için önemli bir yol ayrımı olan Yüksek Öğretim Kurumları’nın 15-16 Haziran tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacağını belirten Vali Karahan, öğrencilerin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları sınavlarda başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Valilik olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi, herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Vali Karahan, “İlimizde yapılacak olan sınavlar öğrencilerimizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğinden, tüm vatandaşlarımızdan 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günü sınav saatleri arasında gürültü oluşturabilecek tüm durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum” dedi.

Vali Karahan, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilemeyecek durumda olan adaylar için Merkezefendi, Pamukkale ve Acıpayam İlçe Nüfus Müdürlükleri’nin 15 Haziran Cumartesi günü saat 07.00 – 17.00 arası, 16 Haziran Pazar günü ise saat 07.00- 15.30 arası açık tutulacağını söyledi.

Vali Karahan, “Ayrıca 2018-2019 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü karnelerin alınmasıyla sona ererek öğrenci ve öğretmenlerimiz tatil dönemine girecektir. Sevgili öğrencilerimizin tatillerini en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmesini temenni ediyorum. Geleceğin mimarı, gül bahçemizin gonca gülleri sevgili öğrencilerimize, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına Denizli Halkı adına teşekkür eder, iyi tatiller dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı