REKLAMI GEÇ

Veliler, okul duvarlarını boyadı

Veliler, okul duvarlarını boyadı

Pamukkale’nin Atalar Mahallesi’nde, Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu’nun Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, çocuklarının daha güzel bir ortamda eğitim almasını sağlamak için örnek bir davranış sergileyerek okulun dış duvarlarını kendileri boyadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 12:25

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Atalar Mahallesi’ndeki Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu’ndaki öğrencilerin velileri okulu güzelleştirmek için karar aldı. Bu kapsamda Okul Aile Birliği Başkanı Ertuğrul Gümüş ile üyeler, okulun duvarlarını para verip boyatmak yerine kendileri boyamaya karar verdi. İşe başlayan Gümüş ve bazı öğrenci velileri, okulun dış duvarlarını önce yıkayıp temizledi, satın aldıkları boyalarla boyamaya başladı. Okuldaki yöneticiler ve öğretmenler de öğrenci velilerinin örnek davranışına boya yaparak destek oldu. Öğrenciler, bahçede teneffüste oynarken, velileri de duvarları boyadı.

denizli-veliler-okul-duvarini-boyadi-ic
Okul Aile Birliği Başkanı Ertuğrul Gümüş, yaptıkları toplantıda okul duvarlarını boyama kararı verdiklerini belirterek, “Okul aile birliğinin sadece adı olsun istemedik. Bizler de okula bir şeyler kazandırmak istedik. Okulumuzun duvarlarının daha güzel görünmesi için boyamaya karar verdik. Bunun için parayla usta tutacağımıza kendimiz yapmaya karar verdik. Parayla boya alıp, velilerle birlikte duvarları boyamaya başladık. Bizim bu çalışmamız başka okullara da örnek olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı