REKLAMI GEÇ

Velilerden okula gönüllü hizmet

Velilerden okula gönüllü hizmet

Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi’nde çocukları öğrenim gören veliler, 2 yıldan bu yana, okul kütüphanesi için çalışma yaptı. Velilerin çalışması sayesinde, her gün açık kalan kütüphaneye, bu çalışma ile yeni kitaplar da eklendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi’nin öğrenci velileri, özverili çalışmaları nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından ödüllendirildi. Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenci velileri, rehberlik servisinin hazırladığı proje çerçevesinde, yaklaşık 2 yıldan fazla süredir gönüllü veliler nezaretinde, okul kütüphanesini açık bulunduruyordu. Gönüllü velilerin, aylık çizelge doğrultusunda, haftanın her günü okul kütüphanesini açık bulundurmaları, kişisel gayretleri ile kütüphaneye yeni kitaplar kazandırmaları, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmeleri ve sürekli kitap okuyarak örnek olmaları bu ödülü almalarına vesile oldu.

TEV Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Kültür Şubesi Müdürü Hüseyin Başgün, TEV Anadolu Lisesi Okul Aile birliği Başkanı Fatma İlknur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile kütüphaneyi sürekli açık tutan veliler katıldı. Örnek çalışmayı gerçekleştirerek, öğrencileri kitapla buluşturan gönüllülere, teşekkür belgeleri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bütün bu çaba ve gayretlerin her şeyin en güzeline layık olan çocuklarımız için olduğunu belirterek, çalışmaya katkısı olan herkese teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı