REKLAMI GEÇ

Yasin Tokat’tan anlamlı bağış

Yasin Tokat’tan anlamlı bağış

Pamukkale Şarapları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, memleketi Güney’de kendisinin de öğrenim gördüğü ortaokulun yenilenmesi için 2 milyon TL bağışladı. Okula hayırsever işadamının Mayıs ayında yaşamını yitiren ağabeyi şirketin kurucusu Fevzi Tokat’ın adı verilecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 17:24

Hayırsever işadamı Yasin Tokat 2013 yılının Mayıs ayında kaybettiği ağabeyi Fevzi Tokat’ın adının verileceği okul için 2 milyon liralık bağışın protokolünü Vali Şükrü Kocatepe ile imzaladı. Denizli Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile hayırsever işadamının eşi Ülkü Tokat da katıldı. 

Vali Şükrü Kocatepe, 18 derslikli ortaokul binasının yenilenmesi için bağışta bulunan Yasin Tokat’a örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

İşadamı Yasin Tokat da, “Güney’de insanların en büyük geçim kaynağı olan bağcılığı geliştirerek, şu anda Türkiye’nin en önemli şaraplık üzüm yetiştirilen bölgesi haline getirdik. Bundan dolayı huzurluyum. Güney’e kalıcı bir eser bırakalım istiyorduk. Mayıs ayında kaybettiğim ağabeyim Fevzi Tokat’ın adını yaşatmak için, kendim de eğitim aldığım Tiklilik Mahallesi’ndeki okulu yenilemeye karar verdik” dedi.

Fevzi Tokat Ortaokulu’ndaki çalışmalar 2015 yılında başlanacak ve aynı yıl tamamlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı