REKLAMI GEÇ

YURTKUR çalışanlarına seminer

YURTKUR çalışanlarına seminer

YURTKUR Denizli Bölge Müdürlüğü ile Denizli Bemar Kariyer Okulu, YURTKUR çalışanlarına ve yurt öğrencilerine yönelik 2 seminer çalışması gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2010 Cuma, 17:33

YURTKUR Denizli Bölge Müdürlüğü ve Denizli BEMAR Kariyer Okulu işbirliği ile ilk olarak, Şubat ayı başında, Yurtkur Denizli Bölge Müdürlüğü personeline yönelik olarak ‘iletişim ve etkileşim’, daha sonra da ay sonunda yurt öğrencilerine yönelik ‘bireysel kariyer planlama ve etkili iletişim’ konulu seminerler verildi. Seminer koordinatörlüğünü Bemar Kariyer Okulu’nun üstlendiği ve Yaşam Koçu Uğur Timurçin’in konuşmacı olarak katıldığı bu projede, öncelikle iş yaşamında geçerli olan iletişim tekniklerini kazandırmak ve iç uyumu sağlamak; ayrıca gençlerin okul yaşamının ardından geleceklerini doğru planlamaları için gerekli unsurların kazandırılması amaçlandı.

Yaşam Koçu Uğur Timurçin, “Projenin ilk bölümündeki, ‘iletişim ve etkileşim’ konu başlığı altında; iletişimin tanımı, türleri ve sınıflandırılması, sözlü iletişim unsurlarından konuşma ve etkin dinlemenin önemi, sözsüz iletişim unsurlarından beden dilinin iletişim sürecindeki önemi ve farkı, empati-sempati, Ben dili-sen dili arasındaki farklar vurgulandı, uygulamalı örnekler verildi. 2. bölümde ‘bireysel kariyer planlama ve etkili eletişim’ konu başlığı altında toplam 440 üniversite öğrencisinin katıldığı seminerde, bireysel kariyer planlama belirleyicileri, kariyer planlama aşamaları, hedef belirlemenin aşamaları, yükseköğretim aşamasında yapılması gereken çalışmalar hakkında öğrenciler bilinçlendirildi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı