REKLAMI GEÇ

Yüz yüze eğitimin ilk gününde Babadağ’da tören düzenlendi

Yüz yüze eğitimin ilk gününde Babadağ’da tören düzenlendi

Koronavirüs salgını nedeniyle okullarda eğitime verilen aranın ardından yeni bir süreç başladı. Yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle Babadağ’da düzenlenen törene katılan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ilk ders zilini çaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2021 Pazartesi, 16:15

Denizli’de yüz yüze eğitim bugün başladı. 31 bin 601 öğrenci uzun bir aranın ardından okullarına kavuştu.

Eğitim öğretim sürecinde yeni bir dönemin başlaması nedeniyle Babadağ Mollahmetler İlk ve Ortaokulunda tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici de katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından ilk ders zilini Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici çaldı, ikinci dönemi başlattı.

Uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrencilerin mutluluklarının gözlerinden okunduğunu belirten Ekici, “Covid-19 salgınından dolayı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de belli bir süre eğitime uzaktan devam edildi. Ancak; ülkemizde alınan tedbirler ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda artık yüz yüze eğitime birleştirilmiş sınıflı köy okullarımızda, seyrek nüfuslu okullarımızda ve bağımsız anaokullarımızda bugün itibariyle otuz bin öğrencimizle eğitim öğretime başlıyoruz” dedi.

1 Mart itibariyle de ek olarak tüm ilkokullar, 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin eğitim öğretime devam edeceğini dile getiren Ekici, “Okullarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak eğitim öğretimin aksamaması için her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Bu dönemde, öğrencilerimizin okullarından ayrı kalmasıyla hissettikleri özlem sona erdi ve öğrencilerimiz bugün okullarına kavuştular. Hepimiz de bunun kıvancı içerisindeyiz. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, değerli öğretmen arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. İyi dersler çocuklar” dedi.

Ekici, dersin başlamasının ardından sınıfları ziyaret etti, öğrencilerle bir araya geldi.

Yorumlar

ummuhan taş   -  Bağlantı 16 Şubat 2021, 12:16

vakalar tırmanışa geçti bunlar okul açıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı